Fastighetsservice

banner fastighetsservice

Reparation & Underhåll
Med kontinuerligt underhåll förbättras boendemiljön. Vi gör löpande besiktningar för att hålla efter lokalerna invändigt. Det kan vara allt från att byta glödlampor till att sanera klotter, men även att byta filter i torktumlaren eller besiktning av er värmeanläggning.

En fastighets inre skick är av stor betydelse för hyresgästernas trivsel. Vår kompetenta servicepersonal hjälper dig med reparationer, VVS- och elservice och mycket mer.

Tips:

Sänk Era årskostnader, begär ett årskontrakt hos Gella Bygg Allservice AB. Det lönar sig! Vi gör vårt arbete snabbt och effektivt med genuit kvalitet.

Trädgård
En välskött trädgård är lika viktig som en välskött byggnad. Vi håller gräset välklippt samt ser till att träd och buskar beskärs och klipps. Gården skall också hållas ren och fasad och fönster likaså.

Vi tar hand om bevattning och även nyplantering om så önskas. Dina behov bestämmer omfattningen. I trädgården finns ofta utemöbler och dylikt som kan behöva tillsyn och repareras.

På vintern ser vi till att gården är skottad och sandad så att inga olyckor händer. Vill ni även ha hjälp att sätta upp julgranen så ordnar vi det också. Vi förenar traditionell fastighetsservice med nytänkande. .Fastighetsservice i huset innebär att vi tar hand om allt som behöver åtgärdas på eller inom er fastighet. Vi går runt i huset med regelbundna tider.

Boendeservice
Gella Bygg Allservice AB i din fastighet innebär trygghet, yrkeskunnande och stora resurser. Ett bra konkurrensmedel om hyresgästerna då kommunerna inskränker den vanliga hemtjänsten. Låt oss bistå med fönsterputsningen, storstädning, flyttning av möbler i lägenheter eller förråd etc.

Vi har 24 timmars jourtjänst vilket ger både servicekänsla och trygghet. Vårt yrkeskunnande och stora resurser gör oss till experter på fastighetssservice och allt som hör därtill.