Om oss

Om oss banner

Vi erbjuder en organisation med personlig och snabb service, allt efter behov och önskemål. Med våra resurser täcker vi ett brett utbud inom bygg, renovering, nybyggnation, ombyggnation samt entreprenader. Verksamheten bygger på ett nära samarbete med kunder och leverantörer.

Utnyttja ROT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 50 % av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet.

Med vårt stora kunnande och höga kompetens inom byggverksamhet samt vårt breda kontaktnät av leverantörer och underentreprenörer är vår målsättning att finna fullständiga och långsiktiga lösningar åt kunden. Kontakta oss Nu så kommer vi ut till Dig helt kostnadsfritt och tittar på den bästa lösningen för Er.

Våra kunder är privatpersoner, fastighetsägare samt kommunala förvaltningar. De har valt oss som samarbetspartner på grund av tidigare erfarenhet av oss och våra goda referenser.

Som motto i vårt företag har vi ” Kunden i Fokus ”, vilket innebär att vi hela tiden vill ha en dialog med beställaren samt att vi vill göra ett arbete som densamma blir nöjd med. Vårt mål är också att hålla de tider som vi lovat kunden. Vill Du få närmare information om vad vi kan göra just för Di..